Sinke groep

Uitvoerder Infra

Door groei van ons marktaandeel en complexiteit van onze projecten, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega Uitvoerder Infra

Even voorstellen

De Sinkegroep, een echt Zeeuws familiebedrijf, bestaat uit een zevental werkmaatschappijen met elk hun eigen specialismen. Als Uitvoerder treed je in dienst bij de Infra-tak van Sinkegroep, welke sinds 1992 actief is in het aannemen en realiseren van projecten in de Grond-, Weg- en Waterbouwsector. Met een gemiddelde omzet van 15-20 miljoen per jaar behoren wij tot één van de grotere MKB-aannemers in de Zeeuwse GWW-sector. Dit betekent dan ook dat Sinkegroep betrokken is bij veel ‘grote’ en toonaangevende projecten binnen haar werkgebied.

Waar de Sinkegroep in zijn totaliteit bestaat uit circa 145 vaste medewerkers, bestaat het specialisme Infra uit een relatief klein en hecht team. Het huidige bedrijfsbureau en uitvoeringsteam bestaat uit een 15-tal directe collega’s. Daarnaast zijn er dagelijks nog circa 50 collega’s op de projecten aan het werk.

Het scala aan uitgevoerde projecten is zeer divers. De focus ligt vooral op wegenbouw- of bouwrijpprojecten (van o.a. woonwijken, industrieterreinen en vakantieparken), maar wij zijn ook actief op het gebied van binnenstedelijke rioleringswerken, (her-)bestratingsprojecten en waterbouwkundige / kust- en oeverwerken. Onze projecten bevinden zich voornamelijk op één uur reistijd, gerekend vanaf de hoofdvestiging te Kruiningen. Dit betekend dat we voornamelijk te vinden zijn in de Provincie Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant.

Wil je een uitgebreider beeld krijgen van de diversiteit van onze projecten? Bekijk dan vooral onze website: www.sinkegroep.nl/projecten/ of onze sociale media kanalen op Facebook en Linkedin.

 


Hoe ziet jouw functie er uit en wat ga je doen

Als Uitvoerder Infra ben je van het begin tot het einde bij een project betrokken. Zodra een project is aangenomen wordt het vanuit de calculatieafdeling overgedragen naar het projectteam. Dit team bestaat uit een projectleider een werkvoorbereider en jij als uitvoerder. Aangestuurd door de projectleider, omvatten jouw werkzaamheden in de beginfase van het project met name het opstellen van de planning en het vastleggen van mensen en voor het project noodzakelijk materieel. Daarnaast heb je een adviserende rol bij het vastleggen van onze onderaannemers.

Wanneer het project fysiek start, heb jij als uitvoerder de dagelijkse leiding over het project. Dit betekend dat je verantwoordelijk bent voor het aansturen van het bouwplaatspersoneel, zie je toe op de geleverde kwaliteit en controleer je de veiligheid op de bouwplaats. Daarnaast vervul je als uitvoerder diverse administratieve taken. Je kunt hierbij denken aan het controleren van urenstaten, het controleren en bijhouden van hoeveelheden en producties en het afroepen van bouwstoffen. Daarnaast neem je deel aan interne overlegmomenten en bouwvergaderingen met de opdrachtgever of andere externe partijen.

 

Als uitvoerder Infra heb je het volgende in je mars:

 • Je beschikt over een relevante opleiding in de richting van Civiele techniek;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring en dus ervaring met het uitvoeren van civiele projecten op o.a. het gebied van: groot grondverzet en weg- en waterbouw;
 • Je bent proactief en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je presteert onder druk zonder het resultaat uit het oog te verliezen;
 • Je bent nauwkeurig en gestructureerd;
 • Je beschikt over ruime kennis van RAW contractvormen;
 • Ervaring met administratie programma ‘Bakker en Spees’ en/of ‘Metacom’ is een pré;

 

Waarom Sinkegroep Infra

 • De diversiteit aan projecten zorgt voor zeer afwisselend en uitdagend werk;
 • Een baan met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • Een prima honorering die aansluit bij onze hoge waardering voor jouw vakmanschap;
 • De faciliteiten en randvoorwaarden om je werk uit te kunnen voeren zijn goed geregeld;
 • Een inspirerende en uitdagende werkomgeving, waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen en verdiepen in jouw vakgebied;
 • Een functie gebaseerd op een 40-urige werkweek (nacht- en weekendwerk behoort tot een uitzondering), met een reistijd van maximaal een uur zodat er ook nog tijd is voor privé;

Interesse?

Heeft bovenstaande vacature jouw interesse gewekt? Stuur dan je sollicitatiebrief inclusief CV naar vacature@sinkegroep.nl. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Tom Emmen via telefoon 06-15012471. Je sollicitatie wordt discreet behandeld.

 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
acquisitie naar aanleiding van deze vacature door detacherings- of uitzendbureaus wordt niet op prijs gesteld