Sinke groep

Over ons

Uw partner in grond-, weg- en waterbouw

Sinkegroep is een familiebedrijf dat bestaat uit verschillende onderdelen met elk hun eigen expertise.

P. Sinke bv

Het oudste bedrijf binnen de Sinkegroep is P. Sinke bv, zo’n 40 jaar geleden werd het eenmansbedrijf gestart met één kraan. Inmiddels is Sinke bv uitgegroeid tot een belangrijke verhuurder op de Zeeuws GWW markt met ruim 30 grondverzetmachines in allerlei capaciteiten en uitvoeringen: mobiele kranen, rupskranen, shovels, mini-kranen en ander klein hulpgereedschap. Ook binnen de Zeeuwse sloopmarkt en daarbuiten heeft P. Sinke bv een naam opgebouwd, die er mag zijn. Diverse gebouwen, van klein tot groot, werden onder de sloophamer van Sinke een kopje kleiner gemaakt. De machines van Sinke zijn hiervoor uitgerust met de modernste hulpstukken, welke garant staan voor een snelle, veilige en milieuvriendelijke sloop.

Aannemingsbedrijf Reimerswaal bv

Sinds 1992 is Aannemingsbedrijf Reimerswaal actief op de Zeeuwse GWW markt. Door de sterke verbondenheid met de andere Sinke bedrijven kunnen grootschalige projecten in eigen beheer worden uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn dijkwerken, bodem saneringen, uitbreidingsplannen, terreinverhardingen, reconstructies, bergingsriolen en cultuurtechnische werken.

Puin/Breekexploitatie Sinke bv

Puin/Breekexploitatie Sinke bv ontvangt en verwerkt bouw- en slooppuin op haar terreinen aan de Nishoek te Kruiningen, de Albert Plesmanweg te Goes en de Kleverskerkseweg te Middelburg.

Sinke Transport bv

Sinke Transport is met haar wagenpark een onmisbare schakel binnen de activiteiten van de Sinkegroep. Het in bulk vervoeren van vervuilde grond, puin, menggranulaat en andere grondstoffen is een kernactiviteit van dit bedrijf. Containertransport is met de groei van Sinke Recycling de laatste jaren sterk toegenomen. Hiernaast worden er dagelijks ook speciale transporten uitgevoerd met de kraanauto’s en (semi)diepladers.

Sinke Recyling bv

Sinke Recycling verwerkt puin-, bouw-, sloop-, hout-, groen- en andere soorten bedrijfsafval. Containers van 2 tot en met 40 kuub worden hiervoor door eigen containerauto’s op locatie geplaatst, gewisseld of gehaald. De klant kan zijn afval ook zelf naar Kruiningen brengen. Na weging vindt sortering plaats met de zelf ontwikkelde sorteerlijn. De uiteindelijke materiaalstromen worden tenslotte afgevoerd naar gespecialiseerde verwerkers.