Sinkegroep

Eco Blok

Afval inzamelen is één, verwerking tot een bruikbaar eindproduct is twee. Sinkegroep doet het allebei. Door hergebruik van nauwkeurig gesorteerde afvalstromen, produceert Sinke Recycling haar eigen betonblok: de Sinke Eco Blok. Deze stapelbare betonblokken met een standaard afmeting van 160x80x40 cm zijn zeer geschikt voor het snel en flexibel bouwen van onder andere keer- en scheidingswanden, opslagvakken, waterkeringen en brandwerende wanden.

Naast deze standaard afmeting zijn de betonblokken in verschillende afmetingen te leveren.

flexibel stapelen en bouwen

Eenvoudig en stabiel stapelen

Door de noppen en uitsparingen zijn de Eco Blokken eenvoudig en stabiel stapelbaar. Een bestaande wand verkleinen of vergroten is dan ook geen enkel probleem.
Ook kunnen de betonblokken zonder een nop-profiel, met een dak-profiel, met hijsogen of als scharnierblok worden geleverd. Met het scharnierblok kan iedere gewenste hoek worden gemaakt.
Het plaatsen van Eco Blokken gebeurt in eigen beheer door de muur vanaf de vrachtwagen nauwkeurig op te bouwen. Kortom, de klant zorgt voor een vlakke en stabiele ondergrond, de Sinkegroep verzorgt de rest.

 

 

Duurzaam samengesteld

Het Sinke Eco Blok is samengesteld uit speciaal recycle beton en beschikt over het BRL 5070 certificaat. Daarmee verklaart KIWA Nederland dat het blok voldoet aan de wettelijk vastgelegde milieuhygiënische specificaties en de eisen uit het Besluit bodemkwaliteit. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is het Eco Blok weer recyclebaar tot gecertificeerd granulaat.

Direct leverbaar

De Eco Blokken zijn in verschillende formaten direct leverbaar vanuit de productiehal in Kruiningen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden.