Sinkegroep

Carrière start

BBL en stageplaatsen

Ben je aan het begin van je loopbaan en wil je ervaring opdoen? Sinkegroep, een familiebedrijf, geeft jou de kans om actief betrokken te zijn bij diverse aspecten van ons bedrijf. Je hebt de mogelijkheid om een breed scala aan kennis op te bouwen. Wij bieden een moderne werkomgeving en professionele begeleiding om jouw carrière te stimuleren. Als student speel je een actieve rol in boeiende projecten en kun je veel leren van ervaren collega’s die graag hun kennis met jou delen.

Wil je jouw carrière beginnen bij Sinkegroep? Of zit je nog op het voortgezet onderwijs of volg je een opleiding op MBO- of HBO-niveau? Lees hier meer over de BBL leer en werktrajecten, over de meeloopstage, de afstudeerstage en de Young Professional mogelijkheden: 

 

BBL leer- en werktraject

Sinkegroep heeft diverse leer- en werktrajecten beschikbaar. Tijdens deze trajecten volg je een opleiding en werk je fulltime mee aan projecten, allemaal onder begeleiding van een leermeester of praktijkbegeleider. We hebben voortdurend studenten in opleiding, waaronder kraanmachinisten via CURIO of SOMA. Je wordt in dienst genomen bij Sinkegroep, waardoor je de mogelijkheid hebt om werken en leren perfect te combineren.

Meewerkstage

Tijdens je stage neem je actief deel aan de dagelijkse werkzaamheden. We bieden je de kans om jouw vakgebied in de praktijk te verkennen, vaardigheden te ontwikkelen, een netwerk op te bouwen en jouw interesses te ontdekken. Ben jij klaar om met ons mee te groeien?

Afstudeerstage

Ben je op zoek naar een afstudeeropdracht? Samen met Sinkegroep stel je een thema voor je stageonderzoek op. Hierbij krijg je de kans om actief bij te dragen aan het verbeteren van processen, het uitvoeren van ideeën, het toepassen van innovaties en het oplossen van problemen. Het realiseren van jouw ideeën in de praktijk klinkt veelbelovend, nietwaar?

Young Professional

Ben jij een veelbelovend talent aan het begin van je carrière? Heb je de wens om een uitdagende en gevarieerde baan te vinden, waarbij je de kans krijgt om voortdurend aan je persoonlijke ontwikkeling te werken? Bij Sinkegroep zijn we altijd op zoek naar gedreven starters die niet alleen weten van aanpakken, maar ook een breder perspectief hebben. Laten we samen de mogelijkheden verkennen en ontdekken wat het beste bij jou past.

Je krijgt de gelegenheid om samen te werken met experts in jouw vakgebied. We vinden het belangrijk dat je deel uitmaakt van onze ‘familie’ en betrekken je bij bedrijfsbijeenkomsten.

Uiteraard wordt je voor je inzet beloond.

Heb jij interesse?

Aanmelden voor een stage is eenvoudig. Vul het formulier in. Geef aan welke opleiding je volgt en welke richting jou aanspreekt. Laat ons weten wanneer je gewenste start- en einddatum is. Wij maken een stage op maat die perfect bij jou past.

 

 

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.