Sinkegroep

Sloopwerken

Slopen is een vak apart. Elk object, van klein tot groot, wordt zorgvuldig gestript. De vrijkomende materiaalstromen worden gesorteerd en als separate afvalstromen afgevoerd naar een bevoegde verwerker. De Sinkegroep heeft dit volledige traject in eigen beheer en is daarmee een belangrijke speler op de Zeeuwse sloopmarkt én ver daarbuiten.

Slopen is omgekeerd bouwen

Specialismen

Naast totaalsloop is het sloopbedrijf gespecialiseerd in renovatiesloop voor onder andere woningbouwcorporaties en particulieren. Ook voor het verwijderen van asbest en het opruimen van brandschades hebben onze medewerkers alle kennis en kunde in huis. De machines zijn uitgerust met moderne hulpstukken en de ervaren machinisten en slopers weten hoe ze om moeten gaan met grote machines en klein handgereedschap. Combinaties die garant staan voor een snelle, veilige en milieuvriendelijke sloopaanpak.

Verantwoord slopen

Door de juiste afvoer van vrijkomende sloopmaterialen, voldoet het sloopbedrijf aan de norm voor Milieukundig Verantwoord Slopen (SVMS-007). Met een stoffen­inventarisatie wordt voor- en achteraf de soort en hoeveelheid vrijkomend materiaal transparant vastgelegd. Het puin gaat naar Kruiningen, Goes, Middelburg om daar gebroken te worden tot menggranulaat. De andere afvalstromen gaan naar Sinke Recycling voor verdere sortering en verwerking.

Betrouwbare partner

Sloopbedrijf P. Sinke bv is in de loop der jaren een betrouwbare partner gebleken voor diverse gemeentes, bouwondernemers, projectontwikkelaars, de Provincie Zeeland en andere organisaties. Geborgd door het SVMS-­007 certificaat kunnen zij er voor 100% van uit gaan dat hun opdracht op een maatschappelijk verantwoorde manier wordt uitgevoerd.

Sloopprojecten

Bekijk een aantal van onze sloopprojecten. Ieder project is voorzien van een project-omschrijving en bijbehorende beelden.