Sinkegroep

Transport

Sinke Transport is dankzij haar uitgebreide wagenpark een logische en onmisbare schakel binnen de activiteiten van de Sinkegroep. Van oudsher is het bedrijf  gespecialiseerd in het transporteren van grond, puin, menggranulaat en andere grondstoffen. Door groei van het recyclingstak rijden er inmiddels diverse containerauto’s rond in Zuidwest Nederland.

kennis, materieel én ervaring

Daarnaast heeft Sinke Transport de kennis, het materieel én de ervaring in huis voor speciaal transport met kraanauto’s en diepladers. Buitenom de eigen bedrijven maken ook externe partijen veelvuldig gebruik van de aanwezige transportcapaciteit.

Duurzaam rijden

De Sinkegroep hecht veel waarde aan duurzaam onder­nemen en in het bijzonder aan het verlagen van de CO2­ uitstoot. Niet voor niets is de CO2­ prestatieladder een graadmeter in de beleidsvoering. Reductie van het brandstofverbruik is een belangrijk aandachtspunt. Het wagenpark bestaat voornamelijk uit milieuzuinige auto’s die tenminste voldoen aan de Euro­5 norm en chauffeurs zijn opgeleid voor “het nieuwe rijden”.

 

Voor optimalisatie van de trans­portbewegingen beschikt het wagenpark over een GPS volgsysteem met daaraan gekoppeld boordcomputers, waarmee onder andere brandstofverbruik in kaart kan worden gebracht. Overdrukcabines voorkomen dat ongewenste stoffen de cabine binnenkomen. Sinke Transport investeert continu in haar wagenpark voor een optimaal en passend transport nu én in de toekomst.