Sinkegroep

Recycling

“Een lokale afvalinzamelaar met persoonlijk contact, korte lijntjes en een stap extra voor de klant”. Sinke Recycling is gespecialiseerd in het inzamelen, sorteren en het be- en verwerken van (bedrijfs) afvalstromen. Daarnaast verzorgen wij het afvoer van klein chemisch afval en archiefvernietiging. In de loop der jaren is een zeer ruime klantenkring opgebouwd in heel Zeeland, zowel bedrijfsmatig als particulier. Sinke Recycling hecht veel waarde aan duurzame klantrelaties en investeert daarom in een ruim aanbod containers, transporteenheden én een snelle, betrouwbare en flexibele dienstverlening.

Duurzaam inzamelen

Duurzame afvalverwerking begint bij de bron door het afval, waar mogelijk, gescheiden in te zamelen. Vervolgens worden deze afvalstromen voorzien van een eventuele bewerking waarna ze hoogwaardig kunnen worden ingezet als nieuwe grondstof.

scheiding met eigen sorteerlijn

 

 

Sorteren en bewerken

De containerauto’s plaatsen, wisselen en halen de containers op locatie volgens een standaard frequentie of op afroep. Na registratie op de weegbrug vindt op milieuvriendelijke wijze scheiding en sortering van het afval plaats. Voor bouw- en sloopafval heeft Sinke Recycling een moderne sorteerlijn. Het gemengde afval wordt machinaal of handmatig gesorteerd en/of bewerkt tot bruikbare bouw- en grondstoffen. Niet herbruikbare afvalstromen worden gebruikt als brandstof in energiecentrales.

 

 

Containers

Sinke Recycling beschikt over een groot aantal afzet- containers van 1 t/m 40 kuub en rolcontainers van 120 t/m 4500 liter. Sinke Recycling opereert landelijk als locale afvalinzamelaar via Eco Nedwerk.

Container bestellen

Eenvoudig en snel een container bestellen dat kan via Zeeland Afvalcontainers. Of neem vrijblijvend contact met ons op voor een passend advies. Rolcontainer klanten met een afroepcontract kunnen via een speciale portal zelf hun ledigingen inplannen.