Sinkegroep

Recycling

“Een lokale afvalinzamelaar met persoonlijk contact, korte lijntjes en een stap extra voor de klant”. Sinke Recycling is gespecialiseerd in het inzamelen, sorteren en het be- en verwerken van (bedrijfs) afvalstromen. Daarnaast verzorgen wij het afvoer van klein chemisch afval en archiefvernietiging. In de loop der jaren is een zeer ruime klantenkring opgebouwd in heel Zeeland, zowel bedrijfsmatig als particulier. Sinke Recycling hecht veel waarde aan duurzame klantrelaties en investeert daarom in een ruim aanbod containers, transporteenheden én een snelle, betrouwbare en flexibele dienstverlening.

Duurzaam inzamelen

Bij Sinke Recycling geloven we in duurzaamheid als drijvende kracht achter ons bedrijf. Onze afvalinzameling gaat verder dan alleen ophalen; we streven ernaar om zoveel mogelijk materialen te recyclen en hergebruiken.  Duurzame afvalverwerking begint bij de bron door het afval, waar mogelijk, gescheiden in te zamelen. Vervolgens worden deze afvalstromen voorzien van een eventuele bewerking waarna ze hoogwaardig kunnen worden ingezet als nieuwe grondstof. Kies voor Sinke Recycling en draag bij aan een groenere toekomst.

scheiding met eigen sorteerlijn

 

 

Sorteren en bewerken

De containerauto’s plaatsen, wisselen en halen de containers op locatie volgens een standaard frequentie of op afroep. Na registratie op de weegbrug vindt op milieuvriendelijke wijze scheiding en sortering van het afval plaats. Voor bouw- en sloopafval heeft Sinke Recycling een moderne sorteerlijn. Het gemengde afval wordt machinaal of handmatig gesorteerd en/of bewerkt tot bruikbare bouw- en grondstoffen. Niet herbruikbare afvalstromen worden gebruikt als brandstof in energiecentrales.

 

 

Containers

Of het nu gaat om een klein kantoor of een groot industrieel complex, we hebben afzetcontainers in alle maten, variërend van 3 tot 40 kubieke meter. Deze veelzijdige containers zijn ontworpen om aan al uw afvalbehoeften te voldoen, van dagelijkse bedrijfsafval tot grotere projecten.
Bent u op zoek bent naar een compacte oplossing voor kantoorafval of een grotere container voor industrieel afval? Wij hebben rolcontainers variërend van 120 tot 4500 liter.
Sinke Recycling werkt samen met Eco Nedwerk om onze diensten landelijk aan te bieden. Hoewel we lokaal verankerd zijn, kunnen we uw bedrijf overal in Nederland bedienen.

Container bestellen

Ons team begrijpt dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen voor afvalbeheer die zijn afgestemd op uw specifieke eisen. Neem contact met ons op voor een afspraak met één van onze accountmanagers, en ontdek hoe we u kunnen helpen uw afvalbeheer te optimaliseren.

Zelf eenvoudig en snel een container bestellen? Dat kan via Zeeland Afvalcontainers.

Rolcontainer laten ledigen?

Heeft u als klant een afroepcontract voor uw rolcontainer? Dan kunt u via een deze portal zelf een (extra) lediging inplannen.