Sinke groep

Aanneming – GWW

Aannemingsbedrijf Reimerswaal is sinds 1992 actief in de grond-, weg- en waterbouw en daarbij betrokken bij diverse grootschalige projecten binnen en buiten de provincie. Vanaf de  oprichting is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke partner met veel specialistisch: de aanleg van industrieterreinen, woonwijken, recreatieparken en natuurgebieden, maar ook het uitvoeren van kustversterkingen, rioolreconstructies en grondsaneringen.

veelzijdig en betrouwbaar

Veelzijdig

In grote projecten komt de veelzijdigheid van Aannemingsbedrijf Reimerswaal optimaal tot zijn recht. Door de ruime ervaring in alle facetten van het aannemersvak is het bedrijf in staat opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Dankzij de uitstekende onderlinge samenwerking met andere specialismen binnen de Sinkegroep, worden grootschalige projecten in eigen beheer uitgevoerd. Dit komt de snelheid en efficiency van het project zeer zeker ten goede.

 

 

Betrouwbare partner

Een strakke flexibele organisatie in combinatie met veel inhoudelijke kennis van alle soorten grond- en waterwerk maakt Aannemingsbedrijf Reimerswaal tot een betrouwbare partner van diverse overheidsinstellingen, gemeentes en bedrijven, waaronder de uienverwerkende industrie en de mosselsector. Zij kunnen, geborgd door de aanwezige certificering, rekenen op een constante kwaliteit van de geleverde diensten.

Projecten

Bekijk onze veelzijdige GWW-projecten. Ieder project is voorzien van een projectomschrijving en bijbehorende beelden.