Sinke groep

Aanneming – GWW

Aannemingsbedrijf Reimerswaal

Aannemingsbedrijf Reimerswaal is sinds 1992 actief op de Zeeuwse markt voor grond, weg- en waterbouw en betrokken bij diverse grootschalige projecten. Wat begon met de aanleg van een paadje door de boomgaard, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een aaneenschakeling van specialismen: de aanleg van industrieterreinen, woonwijken, recreatieparken en natuurgebieden, maar ook: kustversterking, rioolreconstructie, grondwerk ten behoeve van nieuwbouwprojecten en grondsanering.

veelzijdig en betrouwbaar

Veelzijdig

In grote projecten komt de veelzijdigheid van Aannemingsbedrijf Reimerswaal optimaal tot zijn recht. Door de ruime ervaring in alle facetten van het aannemersvak is het bedrijf in staat opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Dankzij de uitstekende onderlinge samenwerking met andere specialismen binnen de Sinkegroep, worden grootschalige projecten in eigen beheer uitgevoerd. Dit komt de snelheid en efficiency van het project zeer zeker ten goede.

Betrouwbare Partner

Een strakke organisatie in combinatie met veel inhoudelijke kennis van alle soorten grond- en waterwerk maakt Aannemingsbedrijf Reimerswaal tot een betrouwbare partner van diverse overheidsinstellingen, gemeentes en bedrijven, waaronder de uienverwerkende industrie en de mosselsector. Zij kunnen dankzij de aanwezige certificering rekenen op een constante kwaliteit van de geleverde diensten.

Projecten

Bekijk hieronder onze veelzijdigheid in door ons uitgevoerde GWW-projecten. Ieder project is voorzien van een projectomschrijving en bijbehorende beelden.