Sinkegroep

Teamleider Finance & Control

Locatie: Kruiningen. Contract: 40 uur per week.

Ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière?  Heb jij een financiële functie in het bedrijfsleven of ben je assistent-accountant? Sinkegroep is op zoek naar een gemotiveerde Teamleider voor de afdeling Finance & Control. Heb jij op dit moment nog geen ervaring als teamleider maar ambieer je dit wel? Ook dan mag je reageren! 

Als Teamleider Finance en Control geef je richting aan het team en bewaak je de financiële processen van de organisatie. Met een scherp oog voor detail en een passie voor financiën, leid je het team in een groeiende omgeving.
In deze fulltime rol geef je leiding aan vijf collega’s en rapporteer je aan de controller. Voor zowel het team als de gehele organisatie geldt dat we nauwelijks hiërarchie kennen en de lijnen kort zijn. Samen zorgen jullie voor een soepel verloop van de financiële processen, houden jullie de cijfers op koers en zorgen jullie ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Voor financiële vraagstukken speel jij een sleutelrol in het samen met de afdeling, behalen van onze financiële doelen.

Kortom, je hebt een belangrijke rol waarin je niet alleen leidt, maar ook een hand hebt in de taken binnen de afdeling.

Dit zijn wij

Alles op en rondom de bouw. Dat is wat we doen bij Sinkegroep. Grond-, weg- en waterbouw, sloopwerk, (puin)recycling, transport, containerservice en een betoncentrale. Verdeeld over vijf aparte onderdelen die samen de Sinkegroep vormen. We doen veel en we doen het goed omdat bij ons ieder onderdeel een vak apart is. Daar hoort modern materieel bij dat gebruikt wordt door geschoold en vakkundig personeel.

Sinkegroep is een familiebedrijf met grote ambities en oog voor het kleine. Wij leveren ambachtelijk werk waarbij we gebruik maken van de meest moderne en innovatieve technieken. Bij Sinkegroep weten we waar we vandaan komen. We zijn ontstaan en groot geworden vanuit de Zeeuwse klei en daar zijn we ‘groôs’ op. We weten ook waar we naartoe willen, namelijk naar een duurzame toekomst. Een reis die we dagelijks ondernemen met oog voor onze leefomgeving, voor de economische veerkracht van ons bedrijf maar vooral voor de mensen die samen de Sinkegroep maken. Niet voor niets werd Sinkegroep in 2017 uitgeroepen tot Zeeuws Familiebedrijf.

Net als bij het werk dat wij afleveren, gaan wij ook bij ons personeel voor kwaliteit. Kwaliteit in kennis en kunde en in werkhouding en collegialiteit. Daar staat tegenover dat de Sinkegroep jou heel wat te bieden heeft: goede arbeidsvoorwaarden, een fijne werkomgeving, groeimogelijkheden en een bedrijf om trots op te zijn.

Dit ga jij doen:

 • Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie van 14 bedrijven;
 • Je stemt het gehele financiële proces af met collega’s van de afdeling, in samenspraak met de controller;
 • Je bewaakt de nauwkeurigheid van de financiële gegevens;
 • Je verzorgt de maand- en periodieke afsluitingen;
 • Je stelt periodieke financiële rapportages op en voert analyses uit;
 • Je bereidt de interim- en eindejaarscontroles voor;
 • Je denkt actief mee met de controller over de verdere ontwikkeling en optimalisatie van de financieel-administratieve processen.

Dit zoeken wij:

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een afgeronde HBO-opleiding in een financiële richting;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld op een financiële administratie of bij een accountants- of administratiekantoor.
 • Je hebt inzicht voor de kwaliteiten van jouw team;
 • Ervaring met projectadministraties is een pre;

Dit bieden wij:

 • Je ontvangt een goed salaris passend bij jouw ervaring;
 • Indien je geen ervaring hebt als teamleider, bieden wij jou de kans om in deze rol te groeien met passende begeleiding;
 • Je ontvangt uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden;
 • Je werkt in een prettige kantooromgeving met alle benodigde faciliteiten;
 • Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

 

Heb jij interesse?

Pas jij in bovenstaand profiel en wil je onderdeel worden van Sinkegroep? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier of via vacature@sinkegroep.nl.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Marcel van der Hart via 0113-441504.

 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
acquisitie naar aanleiding van deze vacature door detacherings- of uitzendbureaus wordt niet op prijs gesteld