Sinkegroep

Reconstructie doorgaande route Standdaarbuiten

Expertise:
Infra
Locatie:
Oudenbosch
Tijdsbestek:
september 2020 - mei 2021
Opdrachtgever:
Gemeente Halderberge
Aanneemsom:
€ 1.387.700,00

In opdracht van Gemeente Halderberge voert Aannemingsbedrijf Reimerswaal B.V. het werk ‘Reconstructie doorgaande route Standdaarbuiten’ in Oudenbosch uit.

Hoofdzakelijk betreft dit werk het vervangen van de riolering en de bestrating. De riolering is verouderd en bestaat nog uit één gemengd stelsel voor vuilwater en regenwater. In de nieuwe situatie worden twee aparte stelsels aangelegd; een voor regenwater en een voor vuilwater, om hiermee een gescheiden afvoer te realiseren. Tevens is in de dimensionering van het nieuwe riool rekening gehouden met een grotere afvoercapaciteit om wateroverlast als gevolg van de klimaatverandering op te kunnen vangen.

Het werk start op 28 september 2020. Om hinder zoveel mogelijk te beperken is het werk onderverdeeld in 5 fases:

Tijdens de uitvoering geldt een omleidingsroute voor het doorgaande verkeer.

Kijk op deze pagina of op de Bouwapp om actuele informatie over het project te vinden en/of volg ons via Facebook. Klachten of andere opmerkingen kunnen rechtstreeks bij de omgevingsmanager of per mail via info@sinkegroep.nl bij ons worden neergelegd.

Als Aannemingsbedrijf Reimerswaal gaan wij er alles aan doen om dit mooie en uitdagende project tot een succes te maken. Wij streven er hierbij naar om de noodzakelijke overlast voor omwonenden en bedrijven tot een minimum te beperken.

 

Blader even door onderstaande foto’s om een indruk te krijgen van het werk:

Terug naar overzicht