Sinkegroep

Handsloper

Locatie: Oud Gastel of Middelburg. Onderdeel: Sloopwerken. Contract: 40 uur per week.

Weet jij van aanpakken en draai je je hand niet om voor het succesvol afronden van diverse projecten? Dan gaan we graag met je in gesprek! Wij zijn opzoek naar handslopers voor onze locaties in Oud Gastel en Middelburg.

Dit zijn wij

Alles op en rondom de bouw. Dat is wat we doen bij Sinkegroep. Grond-, weg- en waterbouw, sloopwerk, (puin)recycling, transport, containerservice en een betoncentrale. Verdeeld over vijf aparte onderdelen die samen de Sinkegroep vormen. We doen veel en we doen het goed omdat bij ons ieder onderdeel een vak apart is. Daar hoort modern materieel bij dat gebruikt wordt door geschoold en vakkundig personeel.

Sinkegroep is een familiebedrijf met grote ambities en oog voor het kleine. Wij leveren ambachtelijk werk waarbij we gebruik maken van de meest moderne en innovatieve technieken. Bij Sinkegroep weten we waar we vandaan komen. We zijn ontstaan en groot geworden vanuit de Zeeuwse klei en daar zijn we ‘groôs’ op. We weten ook waar we naartoe willen, namelijk naar een duurzame toekomst. Een reis de we dagelijks ondernemen met oog voor onze leefomgeving, voor de economische veerkracht van ons bedrijf maar vooral voor de mensen die samen de Sinkegroep maken. Niet voor niets werd Sinkegroep in 2017 uitgeroepen tot Zeeuws Familiebedrijf.

Net als bij het werk dat wij afleveren, gaan wij ook bij ons personeel voor kwaliteit. Kwaliteit in kennis en kunde en in werkhouding en collegialiteit. Daar staat tegenover dat de Sinkegroep jou heel wat te bieden heeft: goede arbeidsvoorwaarden, een fijne werkomgeving, groeimogelijkheden en een bedrijf om trots op te zijn.

Dit ga jij doen

Als handsloper demonteer en sloop je allerlei gebouwen zoals woningen, scholen en bedrijfsgebouwen.
Toekomstgericht circulair bouwen is in de sloopwereld een belangrijk onderwerp. Circulair slopen is in theorie dan ook het uitgangspunt van al onze projecten. In de praktijk maak jij als handsloper het uiteindelijke verschil!
Je hoeft het werk zeker niet alleen met je handen te doen. Sinkegroep stelt up-to-date gereedschap ter beschikking. Je verwijdert eerst de waardevolle bouwmaterialen voordat de sloopkraan van start gaat en assisteert daarna je collega tijdens de machinale sloop.

Met elkaar zorg je voor een nette, veilige en schone werkomgeving. Je denkt mee bij het slopen van complexe onderdelen en signaleert knelpunten en/of verbeterpunten tijdens de werkzaamheden. Deze vinden plaats op verschillende locaties, geen dag is dus hetzelfde!

Dit zoeken wij

 • Jij hebt een aanpakkersmentaliteit en proactieve houding;
 • Jij bent handig met machines;
 • Jij bent flexibel inzetbaar;
 • Jij bent fysiek fit en gezond;
 • Jij bent communicatief vaardig;
 • Jij bent in het bezit van een rijbewijs B (pré).

Dit bieden wij

 • Jij ontvangt een goed salaris passend bij de functie;
 • Jij ontvangt uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden;
 • Jij bent onderdeel van het trotse sloopteam;
 • Er zijn voor jou diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Heb jij interesse?

Aanvullende informatie over de vacature kan je opvragen bij Ellen Jansen (0113-441502). Interesse? Solliciteer dan via onderstaand contactformulier of stuur je sollicitatiebrief inclusief CV naar vacature@sinkegroep.nl

 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
acquisitie naar aanleiding van deze vacature door detacherings- of uitzendbureaus wordt niet op prijs gesteld