Sinke groep

Sloop

Sloop is een vak apart. Elk object, van klein tot groot, wordt zorgvuldig gestript. De vrijkomende materiaalstromen worden gesorteerd en als separate afvalstromen afgevoerd naar een daartoe bevoegde verwerker. De Sinkegroep heeft het volledige traject in eigen beheer en is daardoor een bekende speler op de Zeeuwse sloopmarkt én ver daarbuiten.

Specialismen

P. Sinke bv is inzetbaar voor alle voorkomende sloopwerkzaamheden. Het bedrijf is daarnaast gespecialiseerd in renovatiesloop voor onder andere woningbouwcorporaties en particulieren. Ook voor het in onderaanneming verwijderen van asbest en het opruimen van puin bij brandschade hebben de medewerkers alle kennis en kunde in huis. De machines zijn uitgerust met
de modernste hulpstukken en de ervaren machinisten en slopers weten precies hoe om te gaan met grote machines en klein handgereedschap. Die combinatie staat garant voor snelle, veilige en milieuvriendelijke sloop.

Verantwoord slopen

Door de juiste omgang met vrijkomende sloopmaterialen, voldoet P. Sinke bv aan de norm voor Milieukundig Verantwoord Slopen. In een zogenaamde stoffen­inventarisatie stelt men de soort en de hoeveelheid vrijkomend materiaal vast. Het puin dat vrijkomt wordt afgezet naar Puin/Breekexploitatie Sinke, de afvalstromen naar Sinke Recycling waar deze verder worden verwerkt.

Betrouwbare partner

P. Sinke bv is in de loop der jaren een betrouwbare partner gebleken voor diverse gemeenten, bouwondernemers, projectontwikkelaars, de Provincie Zeeland en andere bedrijven. Zij kunnen dankzij het SVMS­007 certificaat vertrouwen op een degelijke basis voor duurzaam slopen.

Projecten

Bekijk hieronder onze diverse projecten binnen de expertise sloop. Ieder project is voorzien van een projectomschrijving en bijbehorende beelden.