Sinkegroep

CAD-tekenaar

Locatie: Kruiningen. Onderdeel: Infra. Contract: 40 uur.

Sinkegroep is opzoek naar een CAD-tekenaar.
Onze voorkeur gaat uit naar een jong professional die aan het begin van zijn carrière staat, maar een ervaren professional die opzoek is naar een nieuwe uitdaging is ook zeker welkom.

 

Dit zijn wij

Alles op en rondom de bouw. Dat is wat we doen bij Sinkegroep. Grond-, weg- en waterbouw, sloopwerk, (puin)recycling, transport, containerservice en een betoncentrale. Verdeeld over vijf aparte onderdelen die samen de Sinkegroep vormen. We doen veel en we doen het goed omdat bij ons ieder onderdeel een vak apart is. Daar hoort modern materieel bij dat gebruikt wordt door geschoold en vakkundig personeel.

Sinkegroep is een familiebedrijf met grote ambities en oog voor het kleine. Wij leveren ambachtelijk werk waarbij we gebruik maken van de meest moderne en innovatieve technieken. Bij Sinkegroep weten we waar we vandaan komen. We zijn ontstaan en groot geworden vanuit de Zeeuwse klei en daar zijn we ‘groôs’ op. We weten ook waar we naartoe willen, namelijk naar een duurzame toekomst. Een reis de we dagelijks ondernemen met oog voor onze leefomgeving, voor de economische veerkracht van ons bedrijf maar vooral voor de mensen die samen de Sinkegroep maken. Niet voor niets werd Sinkegroep in 2017 uitgeroepen tot Zeeuws Familiebedrijf.

Net als bij het werk dat wij afleveren, gaan wij ook bij ons personeel voor kwaliteit. Kwaliteit in kennis en kunde en in werkhouding en collegialiteit. Daar staat tegenover dat de Sinkegroep jou heel wat te bieden heeft: goede arbeidsvoorwaarden, een fijne werkomgeving, groeimogelijkheden en een bedrijf om trots op te zijn.

Dit ga jij doen: 

Als CAD-tekenaar ben jij betrokken bij de voorbereiding van al onze projecten. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het uitwerken van de bestekstekeningen naar relevante werktekeningen, uitwerking van aanvullende ontwerpen in 2d. Omzetten van bestektekeningen naar 3d-machine modellen, het uittrekken van hoeveelheden ten behoeve van de werkvoorbereiding, het verwerken van meetgegevens in werk- of revisie tekeningen.

Naast het uitvoeren van het tekenwerk komt het voor dat je zelfstandig of in samenwerking met onze hoofdmaatvoerder fysieke meetwerkzaamheden uitvoert. Denk daarbij aan waterpassingen en GPS metingen voor het maken van revisietekeningen.

Dit zoeken wij: 

 • Je beschikt over MBO- werk- en denkniveau;
 • Je hebt aantoonbare relevante werkervaring op het gebied van Wegenbouw, Groot grondverzet en Waterbouw; of je bent een jong professional met een afgeronde opleiding in de richting van Civiele Techniek;
 • Je bent proactief en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je presteert onder druk en behoudt oog voor resultaat en relatie;
 • Je bent nauwkeurig en gestructureerd;
 • Als je ervaring hebt met AutoCAD is dat een pré;
 • Als je ervaring hebt met Trimble Business Center is dat een pré.

Dit bieden wij:

 • Jij ontvangt een goed salaris passend bij de functie en jouw deskundigheid;
 • Jij ontvangt uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden;
 • Jij krijgt de mogelijkheid om te werken aan toonaangevende projecten die zorgen voor zeer afwisselend en uitdagend werk;
 • Jij krijgt veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • Jij bent onderdeel van het hechte en deskundige Infrateam in Kruiningen en Sinkegroep als geheel;
 • Jij werkt in een inspirerende en uitdagende werkomgeving met alle benodigde faciliteiten en randvoorwaarden;
 • Jij krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en verdiepen in jouw vakgebied;
 • Er zijn voor jou diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie

Aanvullende informatie over de vacature kun je opvragen bij Ellen Jansen via: 0113 – 44 15 11.  Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via onderstaand contactformulier of stuur je sollicitatiebrief inclusief CV naar vacature@sinkegroep.nl.

 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
acquisitie naar aanleiding van deze vacature door detacherings- of uitzendbureaus wordt niet op prijs gesteld