Sinkegroep

BBL- & stageplaatsen

Sinkegroep investeert graag in jouw en haar eigen toekomst. Om die reden zijn wij erkend leerbedrijf en bieden wij het hele jaar door diverse interessante en leerzame BBL- en stageplaatsen.     

Dit zijn wij

Alles op en rondom de bouw. Dat is wat we doen bij Sinkegroep. Grond-, weg- en waterbouw, sloopwerk, (puin)recycling, transport, containerservice en een betoncentrale. Verdeeld over vijf aparte onderdelen die samen de Sinkegroep vormen. We doen veel en we doen het goed omdat bij ons ieder onderdeel een vak apart is. Daar hoort modern materieel bij dat gebruikt wordt door geschoold en vakkundig personeel.

Sinkegroep is een familiebedrijf met grote ambities en oog voor het kleine. Wij leveren ambachtelijk werk waarbij we gebruik maken van de meest moderne en innovatieve technieken. Bij Sinkegroep weten we waar we vandaan komen. We zijn ontstaan en groot geworden vanuit de Zeeuwse klei en daar zijn we ‘groôs’ op. We weten ook waar we naartoe willen, namelijk naar een duurzame toekomst. Een reis de we dagelijks ondernemen met oog voor onze leefomgeving, voor de economische veerkracht van ons bedrijf maar vooral voor de mensen die samen de Sinkegroep maken. Niet voor niets werd Sinkegroep in 2017 uitgeroepen tot Zeeuws Familiebedrijf.

Dit bieden wij

  • Wij zijn erkend leerbedrijf voor diverse mbo en hbo opleidingen;
  • Wij hebben structureel studenten in opleiding, waaronder bijvoorbeeld kraanmachinisten via CURIO of SOMA met een BBL of BOL opleiding;
  • Wij hebben continu stageplaatsen beschikbaar voor mbo en hbo studenten Infratechniek en Civiele Techniek;
  • Ook bieden wij stageplaatsen voor administratief medewerkers.

Heb jij interesse?

Zou jij graag stage willen lopen bij Sinkegroep? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier of via vacature@sinkegroep.nl.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Jaco Geschiere via 0113 – 441503.

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.