Sinke groep

Projectleider sloopwerken

Door groei van ons marktaandeel en complexiteit van onze projecten zijn wij op korte termijn op zoek naar een nieuwe collega Projectleider Sloopwerken

Even voorstellen

Sinkegroep, een echt Zeeuws familiebedrijf, bestaat uit een zevental werkmaatschappijen met elk haar eigen specialisme. Als Projectleider Sloopwerken treed je in dienst bij Sloopbedrijf P. Sinke B.V.  wat sinds de oprichting in 1976 uitgegroeid is tot één van de grotere sloopbedrijven in de Zeeuwse sector. Dit betekend dan ook dat wij betrokken zijn bij veel grote en toonaangevende projecten.

Waar de Sinkegroep in zijn totaliteit bestaat uit circa 140 vaste medewerkers. Bestaat Sloopbedrijf P. Sinke B.V. uit een relatief klein en hecht team. Het huidige bedrijfsbureau en uitvoeringsteam bestaat uit een vijftal toekomstig directe collega’s. Daarnaast heb je veel contacten met ons zusterbedrijf Sturm en Dekker Sloopwerken B.V. en zal je ook betrokken worden in de projecten die via Sturm en Dekker lopen.

Het scala aan projecten is zeer divers te noemen, van renovatiesloop in combinatie met asbestsanering, tot sloop van kademuren en hoogbouw. Deze projecten bevinden zich voornamelijk op één uur reistijd, gerekend vanaf de hoofdvestiging te Kruiningen. Dit betekend dat we voornamelijk te vinden zijn in de Provincie Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant. Wil je een uitgebreider beeld krijgen van de diversiteit aan projecten bekijk dan vooral op de website www.sinkegroep.nl/nieuws/projecten/ of onze sociale media kanalen Facebook en Linkedin.

 

 

Hoe ziet je functie eruit en wat ga je doen?

Als Projectleider Sloop ben je van het begin tot het einde bij een project betrokken. Het begint met een eventueel advies over de uitvoeringswijze en producties in de calculatiefase. Wanneer een project wordt aangenomen wordt het vanuit de calculatieafdeling overgedragen naar jou. Je bereidt de uitvoering voor, stelt een planning op en onderhoud contact met de opdrachtgever. Daarbij betrek je ook de sloopuitvoerders, zodat zij feilloos weten wat er “buiten” van hen verwacht wordt.

Wanneer het project fysiek start, vervul jij als projectleider een ondersteunende en coachende rol in het projectteam. Dit betekend dat je verantwoordelijk bent voor het inrichten en bijhouden van de projectadministratie. Ook ben je verantwoordelijk voor de projectfinanciën. Denk daarbij aan het op de juiste wijze invullen van termijnstaten, het voorbereiden van de facturatie, het opstellen en uitwerken van contractwijzigingen en/of projectgebonden calculaties en het controleren en bijhouden van de kostenbewaking.

Om deze taken goed te kunnen vervullen moet je betrokken blijven bij de voortgang van het project, wat inhoud dat je met regelmaat het project fysiek bezoekt. Daarnaast neem je deel aan interne overlegmomenten en bouwvergaderingen met de opdrachtgever of andere externe partijen.

 

Als Projectleider Sloop heb je het volgende in je mars:

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring met het leidinggeven en uitvoeren van projecten op het gebied van sloopwerken en/of asbestsaneringen
 • Je bent pro-actief en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid
 • Je presteert onder druk en behoud oog voor resultaat en relatie
 • Je bent nauwkeurig en gestructureerd

Waarom Sloopbedrijf P. Sinke B.V.

 • Diversiteit aan projecten, zorgt voor zeer afwisselend en uitdagend werk
 • Een baan met veel zelfstandigheid en met veel verantwoordelijkheid
 • Prima honorering, die aansluit bij onze hoge waardering voor jouw vakmanschap
 • De randvoorwaarden en faciliteiten zijn goed geregeld
 • Een inspirerende en uitdagende werkomgeving
 • Ruimte voor zelfontplooiing en verdieping in jouw vakgebied
 • Een functie gebaseerd op een 40-urige werkweek met als standplaats Kruiningen

Interesse?

Heeft bovenstaande vacature jouw interesse gewekt? Stuur dan je sollicitatiebrief inclusief CV naar vacature@sinkegroep.nl. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Wilco Sinke via telefoon 0113 – 441502. Je sollicitatie wordt discreet behandeld.

acquisitie naar aanleiding van deze vacature door detacherings- of uitzendbureaus wordt niet op prijs gesteld