Sinke groep

Haakarm chauffeur

Elke dag komt er meer bedrijfsafval binnen op onze locaties in Middelburg en Kruiningen. Dat betekent niet alleen meer transport naar onze locaties, maar ook meer transport vanaf deze locaties. De met onze moderne sorteerlijn gesorteerde materiaalstromen moeten immers ook weer afgevoerd worden naar andere verwerkers in de keten. Onze 12 haakarm auto’s zijn er dagelijks druk mee.

Per direct hebben we bij Sinke Transport plaats voor een vakbekwame chauffeur voor één van deze haakarm auto’s, die het plaatsen, wisselen en halen van containers tot zijn vak heeft gemaakt of wil maken. Als jij gaat zorgen voor de lading, zorgt de planning voor je papierwerk. Met je tablet heb je immers alle informatie bij de hand.

Ben je in het bezit van een geldig CE rijbewijs, werk je graag met modern nieuw materiaal en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan op deze mooie functie. Je Sinke gele vrachtwagen staat klaar om met je dagelijkse ritten door Zuidwest Nederland te gaan beginnen.

 

Aanvullende informatie over de vacature kun je opvragen bij Wilco Sinke (06-53383016). Interesse? Solliciteer dan via onderstaand contactformulier of stuur je sollicitatiebrief inclusief CV naar vacature@sinkegroep.nl.

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
acquisitie naar aanleiding van deze vacature door detacherings- of uitzendbureaus wordt niet op prijs gesteld